arrow_upward

Denna kommun i Uppsala län består av följande distrikt: Häggeby, Kalmar, Skokloster, Yttergran och Övergran. Här finns det åtta tätorter, varav den största är Blåsta, som har en befolkning på 13’138. Man har börjat bygga...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Företagande och moderna kontorshotell i Håbo

Håbo är en kommun i Uppsala län med drygt 20 000 invånare. För den som vill hyra rum på ett kontorshotell i Håbo erbjuds många fördelar. Kommunen är vackert belägen mitt i Mälardalen – ändå ligger centralorten Bålsta bara ca 45 km nordväst om Stockholm. I Håbos turistbroschyr beskrivs orten som “lantligt nära storstan”. Här finns förutom natursköna friluftsområden även intressanta historiska besöksmål och ett rikt kulturliv. Håbo är också känt för sina många konferensanläggningar, vilka är lämpliga för såväl små grupper som stora kongresser. I Håbo finns det goda möjligheter till expansion tack vare riklig tillgång på mark till mer konkurrenskraftiga priser än i storstaden.

Kontorshotell i Håbo – ett perfekt koncept

Kontorshotell är en av de snabbast växande marknaderna inom den europeiska fastighetsbranschen och är en trend som ökat i takt med internetutvecklingen. Genom att en hyra lokal hos ett kontorshotell får man omedelbart tillgång till ett komplett kontor utan att behöva bekymra sig över alla praktiska detaljer i uppstartsskedet. Kontraktstiderna är ofta flexibla och hyresgästen kan byta lokaler allt efter behov. För nya och mindre företag är det särskilt viktigt att slippa binda upp kapital i inventarier och att genast kunna fokusera på den egentliga affärsverksamheten. Att dela utrymmen och tjänster med andra företagare är inte bara mer ekonomiskt, utan ger även s k synergieffekter som kan bidra till ett utökat nätverk både privat och yrkesmässigt. Detta gynnar speciellt små företag, vilket är de som dominerar i Håbo. Uppsvinget av kontorshotell i Håbo gör det mer attraktivt att arbeta lokalt istället för att pendla till kringliggande tätorter.

Goda kommunikationer i Håbo

Håbo är en fridfull oas “mitt i gröten” av ett tätt kommunikationsnät. Inom en timmes resa når man tre och en halv miljon människor. Det tar 40 minuter med bil till Stockholm, Uppsala och Västerås. Ungefär lika snabbt kan man ta sig till tre internationella flygplatser: Arlanda, Bromma och Västerås. Det finns direktbuss till Arlanda och pendeltåget från Stockholm har Bålsta som slutstation. Tar man fjärrtåget kommer man till Stockholm på 24 minuter. E18 går genom Bålsta och här passerar dagligen 22 000 bilar. Håbo kommun har också en 12 mil lång kustremsa och båtlivet är mycket aktivt. En av Mälarens största hamnar finns i kommunen. Med andra ord finns det goda transportförbindelser för den som vill satsa på att hyra in sig i ett kontorshotell i Håbo.

En ljus framtid för kontorshotell i Håbo

Håbo har en stor utvecklingspotential. Medelåldern är betydligt lägre än i riket i stort. Barnfamiljer lockas hit av de moderna skolorna och det aktiva fritids- och föreningslivet. Arbetslösheten är låg och företagsklimatet är gott, men näringslivet är proportionellt sett blygsamt. Majoriteten av den arbetande befolkningen pendlar till framför allt Storstockholm. Med tillväxten av kontorshotell i Håbo finns det alltså ökade möjligheter för Håboborna att arbeta på hemorten och därigenom spara tid och pengar. Håbo är känt för sin företagaranda och det är ingen slump att kommunen ligger i Sveriges mest konferenstäta område. Det finns alltså gott hopp att utvecklingen av kontorshotell kommer att gagna Håbos invånare.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks