arrow_upward

6 kontorshotell: Örgryte-Härlanda

Gott utbud av trevliga kontorshotell i Göteborg Örgryte – Härlanda – en bra blandning. I området bor cirka 85 000 invånare. Området ligger både i de centrala delarna av staden men har samtidigt ett väldigt...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Kontorshotell i Göteborg, Örgryte- Härlanda

Örgryte- Härlanda är ett så kallat primärområde i Göteborg. 2011 slogs området samman till stadsdelsnämndens området Örgryte- Härlanda. Området har spår av bebyggelse sedan 1100-talet men det är oklart i vilken omfattning detta var. Själva namnet finns belagt sedan 1474 då byn donerades till grannbyn Stora Lödöse. Området Örgryte-Härlanda omfattar flera mindre områden med en total folkmängd på omkring 60 000 personer. Som stadsdelsområde ligger Örgryte- Härlanda centralt i Göteborg med närhet till såväl Ullevi som Scandinavium och nöjesfältet Liseberg. Företag som Regus har insett fördelen med detta centrala läge och har startat kontorshotell i Göteborgsområdet Örgryte- Härlanda. Tack vare närheten till dessa båda arenor och Liseberg, alla tre stora turistmagneter, finns även goda möjligheter till övernattning i nära anslutning till området.

Fördelar med kontorshotell i Göteborg och Örgryte – Härlanda

Det finns många fördelar med företagshotell, och allt fler upptäcker också dessa fördelar. För många innebär kontorshotell att de kan koncentrera sig på kärnverksamheten, företaget, och inte på att underhålla byggnader och köpa in inventarier. Många kontorshotell erbjuder även reception och posthantering till sina kunder även om det inte gäller alla. Dessutom brukar även gemensamma lokaler, såsom konferensrum och caféteria ingå. Mindre företagshotell erbjuder kanske enbart lokaler medan större kedjor ofta, tack vare sin storlek, kan erbjuda mängder av förmåner för sina kunder. Med kontorshotell i Göteborg och stadsdelen Örgryte - Härlanda har företaget inte bara dessa fördelar utan även riktigt goda kommunikationer och övernattningsmöjligheter. Närheten till stora arenor som Ullevi och Scandinavium ger en extra möjlighet till representation för företaget.

Kommunikationer till och från Örgryte – Härlanda

Tack vare sitt centrala läge är kommunikationerna till och från Örgryte – Härlanda mycket goda. Förutom bussar och spårvagn som snabbt och enkelt tar människor genom hela staden, passerar E6:an genom området. Det är också relativt nära till Göteborg Landvetter Airport, Göteborgs stora flygplats som räknas som den största och mest trafikerade flygplatsen i Västra Götalandsregionen. Flygplatsen agerar nav för flera stora flygbolag och vid senaste räkningen konstaterades att 80 % av inrikes resenärerna och 60 % av utrikes resenärerna var affärsresande. Dessa goda kommunikationer innebär att företagare med plats på kontorshotell i Örgryte – Härlanda och Göteborg har stora möjligheter till affärsresor och internationella kontakter. För företaget som levererar varor till andra delar av världen finns även fördelen av närheten till Göteborgs stora hamnar där fraktfartyg lägger till dagligen.

Regus, företag med kontorshotell i Göteborg, Örgryte – Härlanda

Fler och fler företag får upp ögonen för fördelarna med kontorshotell och fler och fler företag inser också att efterfrågan stadigt ökar. Ett företag som valt att starta kontorshotell i Göteborg, Örgryte – Härlanda är Regus, ett internationellt företag med över 3000 kontorshotell i 120 länder. Företaget erbjuder ett komplett pris där allt ingår vilket innebär att den som hyr plats på företagshotellet inte kommer att drabbas av några oväntade kostnader. Dessutom ingår, precis som på de allra flesta servade kontor, även möbler och kopiator/skrivare. Här finns även möjligheten att träffa andra företagare vilket underlättar nätverkande och samarbete mellan flera företag eller frilansare. Regus erbjuder även möjligheten att utöka den yta som företaget behöver vilket är riktigt bra för det växande företaget som annars skulle ha varit i behov av att söka efter andra lokaler.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks