arrow_upward

16 kontor: Järfälla

Hyr ett kontor i Järfälla, då har du nära till det mesta. Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm och har idag bra förbindelser till och från Storstockholm och resten av landet. Med tågtrafik och...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Järfällas utbud av kontor

Järfälla ligger två mil norr om Stockholm, vid Mälaren i Upplands län. Idag har området lite över 70 000 invånare på kommunens 6 350 hektar. Kommunen är en modern kommun och har mycket att erbjuda både för den enskilda och för företagen. Enligt kommunen har de ett väldigt fint företagsklimat och utbudet av kontor växer i takt med efterfrågan. Cirka 38 % av marken är grönområde och idag är endast 47 % av marken exploaterad. Så det finns goda möjligheter till att expandera och skapa fler arbetstillfällen och kontor i Järfälla. Idag står kommunikations möjligheterna i fokus för att kommunen ska kunna växa i den takt som de vill.

En modern kommun i framfart

Förutom en väldigt vacker natur i form av Mälaren och friluftsområden så har kommunen ett väldigt rikt kulturliv, ett företagande i framfart med många kontor och många aktiva föreningar för alla åldrar. Infrastrukturen är i fokus och kommunen satsar idag på ett säkert cykelnät för att förbättra miljön samt hälsan hos kommunens invånare. Kommunikationen till och från kommunen är i dagsläget goda med tre pendeltågsstationer i Barkarby, Jakobsberg och Kallhäll. Det finns det två spår idag, men i slutet av 2016 kommer dessa att fördubblas för att kunna har tätare avgångar och för snabbare förbindelser både norr och söder ut. Resten av kommunen är täckt av ett bussnät mot bostadsområdena, kontorslokalerna i Järfälla samt naturområdena. Två tvärförbindelser mot de omgivna kommunerna är också i hamn.

Ett kontor i Järfälla – nära till det mesta

Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm och har idag bra förbindelser till och från Storstockholm och resten av landet. Med tågtrafik och Europaväg inom kommunens gränser. Från Jacobsberg tar det ungefär 30 minuter med pendeltåg och en promenad till kommunens största industriby där de flesta kontor i Järfälla ligger. Vid sidan av pendeltåget finns Mälarbanan som idag har tre stationer inom kommunen som vetter mot grannkommunerna. Kommunen jobbar ständigt med att förbättre kollektivtrafiken men utöver den går E18 igenom hela kommunen vilket ger företagarna en bra strategisk plats för utveckling och expandera företagen. Närheten till både Arlanda och Bromma är en stor fördel och kommunen jobbar nu på en lösning med direkta flygbussar direkt till Arlanda för att mniska koldioxidutsläppet i kommunen och gynna den växande kollektivtrafiken.

Världsledande företag har kontor i Järfälla

I kommunen finns mer än 5000 registrerade företag där 60% är enmansföretag och 85% har mindre än 10 anställda. Saab, den största arbetsgivaren har 3700 anställda men följs tätt av Arla Food, Dahls, IKEA, UPS och Post Nord. De flesta kontorslokalerna i Järfälla består av handelsföretag samt tillverkning. Kommunen förknippas ofta med Barkaby handelsplats som är en av Sveriges största handelsområden. Det är också en av Sveriges viktigaste handelspunkter då alla fyra trafikslagen går att använda för att transportera till och från området. År 2030 räknar man med att kommunen kommer att vara en del av Stockholms tunnelbanenät. 14 000 nya bostäder ska byggas, nya kontor, och 10 000 nya arbetstillfällen ska utvecklas, främst runt Barkabyområdet.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 3 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Passar som café/restaurang
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks