arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Nyhed19aareduced

Ett kontor i kontoret: Här kan du få arbetsro

06
maj
2015
Steen Uno
Du känner igen det från din egen arbetsdag: Företagets moderna kontorslandskap och sociala miljöer kan ge mycket buller när du behöver formulera dina viktiga presentationer. Det brittiska företaget OfficePOD har lösningen för dig och er...
06
maj
2015
Steen Uno

Arbetsro har inte enbart blivit ett uttryck utan också ett främmande ord i flera företag som har en kontorsmiljö med drag av häftiga och splitternya standards.

Ännu fler arbetsplatser av den här kategorin har under de senaste året skapat ett lugnare rum, där de anställda kan sätta sig när de är i behov av arbetsro och kontemplation.

Det engelska ordet OfficePOD har specialiserat sig på kontorsdesign med fokus på spännande, kreativa och flexibla kontorsrum. 

OfficePOD's "kontorsgrottor" är utrustade med ett skrivbord eller mötesbord, hyllor och skåp för förvaring, LED-belysning, ventilation och luftkonditonering samt persienner.

 

Hemmakontor

Utöver sina inomhusmodeller har det engelska designföretaget också en stigande succée med att producera kontorsbås för utomhusbruk, t.ex. i form av smarta hemmakontor - till bakgården. 

"Vi har möjlighet att utforma och anpassa en kontorsmodell som garanterar ditt företag det största möjliga värde av din personals arbetstid och insats," erbjuder OfficePOD.

"Många av våra kunder letar efter anläggningar som kan inspirera kreativa anställda i form av tysta arbetsplatser till exempel, som ligger i delar av verksamheten som inte används för dagliga ändamål - på bakgården, lagerdelen, en gammal ljusgård etc.

OfficePOD har levererat kontorsbås och lösningar till en lång lista med olika verksamhetstyper som bl.a. skolor, sjukhus, BBC och Google, liksom för privata kontorsanvändare.

Få inspiration till att skapa ditt eget 'kontorsbås' här:

Backyard Office Pod for People Working from Home

Case Studies, OfficePOD

   

 
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp
  • MatchOffice medlemslogotyp
  • MatchOffice medlemslogotyp