arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Nyhed19aareduced

Ett kontor i kontoret: Här kan du få arbetsro

06
maj
2015
Steen Uno
Du känner igen det från din egen arbetsdag: Företagets moderna kontorslandskap och sociala miljöer kan ge mycket buller när du behöver formulera dina viktiga presentationer. Det brittiska företaget OfficePOD har lösningen för dig och er...
06
maj
2015
Steen Uno

Arbetsro har inte enbart blivit ett uttryck utan också ett främmande ord i flera företag som har en kontorsmiljö med drag av häftiga och splitternya standards.

Ännu fler arbetsplatser av den här kategorin har under de senaste året skapat ett lugnare rum, där de anställda kan sätta sig när de är i behov av arbetsro och kontemplation.

Det engelska ordet OfficePOD har specialiserat sig på kontorsdesign med fokus på spännande, kreativa och flexibla kontorsrum. 

OfficePOD's "kontorsgrottor" är utrustade med ett skrivbord eller mötesbord, hyllor och skåp för förvaring, LED-belysning, ventilation och luftkonditonering samt persienner.

 

Hemmakontor

Utöver sina inomhusmodeller har det engelska designföretaget också en stigande succée med att producera kontorsbås för utomhusbruk, t.ex. i form av smarta hemmakontor - till bakgården. 

"Vi har möjlighet att utforma och anpassa en kontorsmodell som garanterar ditt företag det största möjliga värde av din personals arbetstid och insats," erbjuder OfficePOD.

"Många av våra kunder letar efter anläggningar som kan inspirera kreativa anställda i form av tysta arbetsplatser till exempel, som ligger i delar av verksamheten som inte används för dagliga ändamål - på bakgården, lagerdelen, en gammal ljusgård etc.

OfficePOD har levererat kontorsbås och lösningar till en lång lista med olika verksamhetstyper som bl.a. skolor, sjukhus, BBC och Google, liksom för privata kontorsanvändare.

Få inspiration till att skapa ditt eget 'kontorsbås' här:

Backyard Office Pod for People Working from Home

Case Studies, OfficePOD

   

 
<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.