arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Styrelsen

Show jesper larsen i kontor
Jesper Larsen
Styrelseordförande
Jesper Larsen är VD för Property Partners. Han har flera års erfarenhet av styrelsearbete, både som ordförande och styrelsemedlem. Larsen har examen inom utlandshandel från Århus universitet.
phone08 463 10 60sendjl@propertypartners.dk
Show peter hestb%c3%a6k kontorslokal
Peter Hastbæk
Styrelsemedlem
Peter Hestbæk är Sales- och Marketing director hos STYLEPIT. Han har tidigare arbetat med online marketing hos bl.a. Rockwool og SAXO.com, där han var med om att vinna det prestigefyllda Gazelle- priset år 2015.
phone08 463 10 60sendpeter@hestbaek.com
Show sofie
Sofie Skafte Møller
Product Owner

Sofie är uthyrningskoordinator och står för kontakten med hyresvärdarna. Dessutom ansvarar hon för kommunikation mellan de olika avdelningarna inom företaget. Sofie har varit anställd sedan oktober 2011. 

phone08 463 10 60sendinfo@matchoffice.com
Show jakob test
Jakob Dalhoff
CEO

Jakob är grundare och VD för MatchOffice, och är ansvarig för delar av företagets dagliga verksamhet. Han har en masterexamen i finans och redovisning. Läs mer om Jakob Dalhoff

phone+45 26 16 44 86sendjd@matchoffice.com
Show rsz peter wittsten  1
Peter Wittsten
Styrelseordförande
Peter har tidigare varit VD eller direktör för bland annat CB Richard Ellis A/S, Danica Ejendomme, Armton A/S (nuvarande NCC) och Ørestads Parkering A/S. Peter har mer än 40 års erfarenhet från fastighetsbranschen i Sverige och Danmark.
phone08-505 167 57sendpw@matchoffice.com