arrow_upward

3 butiker: Malmö Hyllie

Om du letar efter en butik i Malmö är Hyllie ett ypperligt område för det här ändamålet. Du kan välja mellan olika sorters butiker och ytor beroende på vad du bedriver för verksamhet. Det finns...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Det finns många butiker att hyra i Hyllie i Malmö

Vill du starta en butik i ett av Malmös främsta utvecklingsområden? Eller vill du expandera din befintliga verksamhet i södra Sverige? Då är en butik i stadsdelen Hyllie i Malmö något för dig. Här finns riktigt bra chanser att växa och bli större i takt med att området byggs ut. Malmö har på senare år blivit allt mer modernt och det område som ligger i framkant är just Hyllie. Sedan citytunneln invigdes här år 2010 har pendlingen till centrum blivit smidig och snabb. På några minuter har du åkt från station Hyllie till Malmö C eller Triangeln. Stadsdelen är både präglad av boende och företagare. Det är en jämn blandning av villaägare, bostadsrätter, hyreshus och ett centrum med butiker. Malmömässan hålls numera i Hyllie och rymmer 20 000 kvadratmeter. Här möts på så sätt företagare och privatpersoner och området planeras att byggas ut ytterligare, något som är positivt när du vill starta en butik.

I området Hyllie i sydvästra Malmö finns det olika butiker att hyra

Om du letar efter en butik i Malmö är Hyllie ett ypperligt område för det här ändamålet. Du kan välja mellan olika sorters butiker och ytor beroende på vad du bedriver för verksamhet. Det finns lokaler som passar både stora och små företag, liksom olika branscher. Om du redan är ett etablerat företag eller i uppstartsfasen spelar ingen roll. På grund av att Malmö kommun satsar stort på just det här området och företagande i allmänhet kan du försäkra dig om att få den bästa möjliga stöttningen och hjälpen när du ska öppna butik här. Butikslokalerna är alla i gott skick och på platser som är avsedda för butiksverksamhet. Det finns oftast även tillhörande lager och personalutrymmen, så att du enkelt kan disponera din yta på bästa möjliga sätt. Välja mellan butiker som är inredda eller oinredda, med olika kvadratmeter och på olika platser i området. Här kan du hitta något du blir nöjd med!

Viktigt att planera för din butik i Malmö Hyllie

När du är redo att hyra en butik i området Hyllie i Malmö är det förstås viktigt att du blir nöjd. Därför är det bra att göra en noggrann eftersökning innan man bestämmer sig. Området är i ständig utveckling, vilket gör att det kan finnas områden som blir allt mer attraktiva med tiden då stadsdelen byggs ut. Själva butiken måste kunna förberedas för den verksamhet som du tänk ha och det är bra att även här tänka i framkant. När det kommer till en butik vill man inte gärna byta plats, eftersom det är viktigt med en stadig kundkontakt och kontinuitet. Ställ därför krav och var noga med att dina önskemål kan uppfyllas, både praktiskt och ekonomiskt. Se till så att du har den plats du behöver och är på det rätta läget. Synlighet för kunder, butiksgrannar, kollektivtrafik, parkeringsmöjligheter och tjänster i närheten är en del av sakerna som kan spela in för er. När du kollat upp avtal och villkor blir chansen större att du blir nöjd på en gång.

star
star
star
star
star
5.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Passar som café/restaurang
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks