arrow_upward
Se stockholmSe gothenburgSe malmo

Vi hjälper dig att hitta din nya fastighet

Sök efter 1 385 lokaler till uthyrning i hela Sverige

Välj typ
Lager/produktionslokal done
Virtuellt kontordone
Butikslokaldone
Kontorshotelldone
Mötesrumdone
Coworkingdone
Kontordone
MatchOfficeStureplan 4c114 35 Stockholm08 463 10 60info@matchoffice.seOrganisationsnummer: 31627877
Marknadsför dina lokaler utan kostnad
Stort utbud av lokaler i hela Sverige
Sök snabbt, enkelt och säkert
Se

Lediga Fastigheter till Uthyrning i Sverige

Är du ute efter att hyra en hel fastighet till ditt företag? Här kan snabbt och enkelt få en överblick över lediga fastigheter till uthyrning i Sverige - helt kostnadsfritt!

Vi erbjuder geografiska sökningar via vår söktjänst så att du lätt kan hitta hyresfastigheter i de områden som är intressanta för din verksamhet. Hitta din nya fastighet och skicka en intresseanmälan för att få reda på mer!

Få e-postmeddelanden om nya lokaler
  • Citycon
  • Klovern
  • Profi
  • Wallenstam

Senaste lokaler

Hyra Fastighet på MatchOffice

Är ditt företag i behov av mycket yta och egna, representativa lokaler så kan det vara en idé att hyra en hel fastighet, vare sig det är för kontor, lager eller butik. Det finns ett flertal fördelar med att hyra en fastighet.

Vi har samlat alla typer av fastigheter på denna sida så att du lätt kan få en överblick av utbudet av fastigheter till uthyrning. När du väl hittat en eller flera lediga hyresfastigheter som intresserar dig så kan du enkelt och bekvämt anmäla ditt intresse och få mer information samt kontaktuppgifter till hyresvärden.

På MatchOffice kan vi erbjuda lediga fastigheter från en rad olika aktörer från fastighetsbranschen. Därmed kan du lättare bredda din sökning och hitta flera olika objekt. Vi hoppas att du hittar en ledig hyresfastighet här som passar både dina krav och dina önskemål.