arrow_upward
Se stockholmSe gothenburgSe malmo

Vi hjälper dig att hitta din nya fastighet

Sök efter 1 842 lokaler till uthyrning i hela Sverige

Välj typ
Kontordone
Kontorshotelldone
Lagerdone
Butikdone
Coworkingdone
Mötesrumdone
Virtuellt kontordone
mic
MatchOfficeStureplan 4c114 35 Stockholm+46 08 463 10 60info@matchoffice.seOrganisationsnummer: 31627877
Marknadsför dina lokaler utan kostnad
Stort utbud av lokaler i hela Sverige
Sök snabbt, enkelt och säkert

Lediga Fastigheter till Uthyrning i Sverige

Är du ute efter att hyra en hel fastighet till ditt företag? Här kan snabbt och enkelt få en överblick över lediga fastigheter till uthyrning i Sverige - helt kostnadsfritt!

Vi erbjuder geografiska sökningar via vår söktjänst så att du lätt kan hitta hyresfastigheter i de områden som är intressanta för din verksamhet. Hitta din nya fastighet och skicka en intresseanmälan för att få reda på mer!

Få e-postmeddelanden om nya lokaler

Senaste lokaler

Hyra Fastighet på MatchOffice

Är ditt företag i behov av mycket yta och egna, representativa lokaler så kan det vara en idé att hyra en hel fastighet, vare sig det är för kontor, lager eller butik. Det finns ett flertal fördelar med att hyra en fastighet.

Vi har samlat alla typer av fastigheter på denna sida så att du lätt kan få en överblick av utbudet av fastigheter till uthyrning. När du väl hittat en eller flera lediga hyresfastigheter som intresserar dig så kan du enkelt och bekvämt anmäla ditt intresse och få mer information samt kontaktuppgifter till hyresvärden.

På MatchOffice kan vi erbjuda lediga fastigheter från en rad olika aktörer från fastighetsbranschen. Därmed kan du lättare bredda din sökning och hitta flera olika objekt. Vi hoppas att du hittar en ledig hyresfastighet här som passar både dina krav och dina önskemål.

Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks