arrow_upward

4 produktion/lager: Askim-Frölunda-Högsbo

Göteborg är en stad som njuter av ständig växt på alla håll och kanter tack vare den strategiska positionen i vårt avlånga land. Etablera ett lager i Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo som öppnar upp för affärer. Här...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Ett lager i strategiska Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo

Mitt på Sveriges västkust, i de västra delarna av landet ligger Västra Götaland län och här hittar man Göteborg med stadsdelen Askim-Frölunda-Högsbo. Detta är en stadsdel söder om Göteborg. Platserna Hovås, Frölunda, Torg, Flatås, Kaverås Högbohöjd, Högbo, Askim, Billdal, Ruddedalen och Tofta ingår i området med 56 000 invånare. Göteborg är en stad som njuter av ständig växt på alla håll och kanter tack vare den strategiska positionen i vårt avlånga land. Det är Sveriges näst största tätort och nordens femte största med ca 570 000 invånare och runt 1 000 000 invånare i Storgöteborg, inte minst sagt en strategisk plats för företagande. Med ett lager i Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo får man breda möjligheter Det finns en stor marknad till befogande vilket område ditt företag än jobbar inom. I Göteborg finns det ca 30 000 företag registrerade och marknaden är stor med flera företagsjättar med säte i staden. I Askim finns över 1200 företag registrerade, i Frölunda finns nästan 5000 företag registrerade och i Högsbo ca 100 företag. Det finns mycket bra kollektivtrafik i området och stadsdelen har bra förbindelse till andra närliggande distrikt i Storgöteborg. Närheten till ett storstadsområde på 1 000 000 människor öppnar upp många nya möjligheter och en stor marknad.

Lager i Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo öppnar upp för affärer

Här är det nära till det mesta. Staden ligger inom en kort resa till två lokala flygplatsområden, Säve- och Landvetter flygplatser. Närheten till dessa flygplatser gör att man enkelt och smidigt kan ta sig till andra städer eller länder och samtidigt nå de internationella marknaderna, i de fall man har affärer utomlands. Detta innebär att just dessa trakterna är väldigt attraktiva för både svenska och utländska företag, vilket ökar möjligheterna för expansion och utveckling. Man kan enkelt transportera gods till och från lagerlokalerna i Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo men det är även bra för de anställda.  En väldigt god kollektivtrafik med buss, spårvagn, tåg och färja underlättar för såväl företag som in- och utpendlare. De goda möjligheterna att resa kollektivt i samband med kommunens engagemang att främja företagande lockar allt fler företag att etablera sig i stadsdelen. För de som väljer att köra bil istället för att njuta av den goda kollektivtrafiken finns det många smidiga lösningar. Här är det alltid lätt att hitta parkering.

Lagerlokaler i Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo – en stadsdel i framfart

Att öppna ett lager i just Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo innebär att man är en del av en stadsdel i framfart. Här ska det vara enkelt och smidigt att etablera sin verksamhet med allt från uppstarten, den dagliga verksamheten och vidare utvecklingen. Det är en dynamisk och kreativ stad med många möjligheter för företag, arbetstagare och invånare. Storstaden är i ständig utveckling och det finns ett stort utbud av mark och industrilokaler i Göteborg för nyetableringar. Göteborg har ett mångsidigt och brett näringsliv. Det är en väldigt populär stad att etablera sin verksamhet i. För att kunna locka fler företag samt för att kunna tillgodose den redan rådande efterfrågan på lokaler är det många projekt på gång i staden. Nya produktionslokaler ska byggas för att möta tillväxten. Det finns även en väldigt god service i kommunen. Projekt som inriktar sig på att göra det så enkelt som möjligt för nyetableringar.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks