arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Tips f%c3%b6r trivsamhetreduced

5 tips för ett personligare kontor

30
aug
2018
Emma Fjäder
Du tillbringar stora delar av din dag och din tid på jobbet. Men kontoret är ofta en trist och opersonlig plats, inredd mer för prestation än för trivsel. Trots att det senare är nog så viktigt! Den som trivs på jobbet går gärna dit, känner sig mer motiverad och blir mer produktiv. Vill du göra en förändring och få en trevligare kontorsmiljö? Här följer några tips!
30
aug
2018
Emma Fjäder

 

Våra kontor är ofta inredda i samma stil som resten av företaget. Det är kala väggar, företagets färger och likadana skrivbord på rad. Men det utrymme där du tillbringar större delen av din arbetsdag behöver inte se så trist ut. Med några enkla knep kan du göra ditt kontor mer personligt:

1. Växter

Krukväxter eller snittblommor spelar ingen roll. Huvudsaken är att färgglada växter får dig på bättre humör och dessutom bidrar till ett friskare inomhusklimat.

2. Bilder

Sätt upp bilder på dina nära och kära på kontoret. I stressiga tider kan åsynen av familjemedlemmar, vänner eller husdjur få dig att tänka på lyckligare och mer avkopplande stunder. Och utsikten om tid tillsammans med de bästa stärker din motivation och prestation.

 


Det finns många knep för att göra kontoret mer personligt och samtidigt öka trivseln på arbetsplatsen. 


3. Affischer

Om du känner att familjebilder är för privat kan du i stället pryda kontoret med affischer. De förstärker känslan av att arbeta under palmer, på en avlägsen strand eller i en fjärran stad. Ett effektivt sätt att skapa semesterstämning på kontoret är att beställa Rollup Displays från Onlineprinters för att snabbt pigga upp kontorsatmosfären. 

4. Tillbehör

Färgglada postit-lappar, fina pennor eller ett roligt skrivbordsunderlägg kan hjälpa dig att göra arbetsplatsen mer personlig. 

5. Belysning

Den kalla takbelysning som är vanlig på kontor gör ingen glad och behöver kompletteras med varmare ljuskällor. Indirekt ljus skapar en trevlig atmosfär och en bättre belysning av arbetsplatsen. Så boostar du både må-bra-faktorn och produktiviteten på samma gång.

 

Läs mera: 

Har ditt kontor vad som krävs?

Millennialer: Trivsamma lokaler viktigare än stor lön

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.