arrow_upward

Sök efter lokal i hela Sverige

Papkontor 1reduced

Inte något tokigt påhitt: Hållbar kontorsmodul tillverkad av kartong

15
okt
2018
Steen Uno
Är ditt företag för närvarande i behov av mera kontorsplatser eller kanske ett fancy mötesrum utomhus? Då kan lösningen vara en hållbar, holländsk kontorspaviljong bestående av delar tillverkade av kartong.
15
okt
2018
Steen Uno

 

 

 

 

 

Här är kontorspaviljongen som du enkelt, relativt billigt och rent ut sagt hållbart, kan placera på företagets utomhusområde om kontorsytorna inomhus har blivit allför trånga. 

Wikkelhouse (papphus på holländska) har utvecklats av designfirman Fiction Factory i Amsterdam och består av moduler tillverkade av en plywoodram som är täckt med 24 lager wellpapp och en fasad. 

Pappkontoret, som kan användas både tillfälligt och permanent, kostar från 30.000 euro exklusive leverans och installation. Därefter kan man köpa till extra delar från 3900 euro och huset kan förlängas i oändlighet. 

Varje modul är 4,6 meter bred, 1,2 meter djup och väger 500 kilo. Modulerna monteras på plats under en och samma dag och levereras preliminärt till Holland, Belgien, Luxemburg, Frankrike, Tyskland, England och Danmark. 

 

Modulbyggnader på väg tillbaka

Modulbyggnader har upplevt en stor internationell återhämtning under åren efter finanskrisen. Moduler i sig själva är enkla och bekväma att tillverka inomhus, både i kreativa skräddarsydda designs och för alla slags ändamål- kontorslokaler, lägenhetsbyggnader, skolor, sjukhus, hotell etc. 

Prefabricerade moduler för privata byggnader kan tillverkas och monteras ihop till unika former, t.ex. som femkantade hus, samtidigt som de tar hänsyn till omgivningen, naturen, miljön etc.

Din framtida Wikkelhouse-kontorspaviljong består av 100 procent återvinningsbart material, som enligt Fiction Factory, kommer att hålla i minst 50, och kanske till och med upp till 100 år.  ●   


        

 


Läs mer :
Wikkelhouse.com: A sustainable house for you
Fictionfactory.nl: Wikkelhouse - Innovative living and working space

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< Se alla nyheter
Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp trustpilot.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp googlestreetview.svg
  • MatchOffice medlemslogotyp copyrighted.svg
Ella chatHjälp
Behöver du hjälp?close
arrow_backTillbaks
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökagent. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökagent?
Du kan alltid avanmäla dinsökagent. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökagenten. Du kan alltid upprätta en ny sökagent.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.