arrow_upward
Se stockholmSe gothenburgSe malmo

Vi hjälper dig att hitta ditt nya kontorsrum

Sök efter 958 kontor till uthyrning i hela Sverige

Välj typ
Kontordone
Kontorshotelldone
Lagerdone
Butikdone
Coworkingdone
Mötesrumdone
Virtuellt kontordone
mic
Marknadsför dina lokaler utan kostnad
Stort utbud av lokaler i hela Sverige
Sök snabbt, enkelt och säkert

Kontorsrum till Uthyrning i Sverige

Är du i behov av att hyra ett kontorsrum till din verksamhet? Kanske har du precis startat upp ett företag och behöver en yta i ett kontorshotell där du kan operera från. På MatchOffice har vi kontorsplatser som passar alla, både små och stora organisationer. Hitta lediga kontorsrum som passar dina behov och skicka en intresseanmälan redan idag!

För att underlätta letandet kan du även skapa en sökprofil. Du få då direkt meddelande om nya lokaler som passar in på dina kriterier.

Senaste kontorslokaler

Lediga Kontorsplatser på MatchOffice

Om du inte är i behov av så mycket plats så kan du med fördel hyra ett kontorsrum. Betala inte för mer yta än vad du behöver! Genom att dela kontor så kan du snabbt skära ner på hyreskostnaderna. Det kan också vara ett bra sätt att etablera sig för enmansföretaget eller det lilla företaget.

Det finns ännu mer fördelar med så kallade kontorshotell. Ofta erbjuds det service som gemensam reception, möteslokaler, städning, post- och pakethantering samt bevakning. Som hyresgäst i ett kontorshotell så hyr du ditt kontorsrum helt möblerat, ofta med flexibla hyresavtal och korta avtalstider.

Oavsett vilket du väljer - med eller utan extra service så är kontorsrum ett bekvämt och enkelt alternativ som i många fall ger hyresgästen möjlighet till snabb inflyttning. Tänk på att ett kontorshotell ofta är väldigt tillmötesgående när det kommer till att anpassa kontorsrummen efter hyresgästens önskemål. Det beror på att de specialiserar sig just på att leverera service på en hög nivå.

Sist men inte minst så får du ofta tillgång till fräscha och moderna lokaler på ett bra läge genom att hyra kontorsrum. Vi på MatchOffice hoppas kunna hjälpa dig med att hitta något som motsvarar dina och ditt företags önskemål.

Fördelarna med ett delat kontor

Kontorsrum i Sverige


Det finns många fördelar med att hyra en kontorsplats framför att arbeta hemma eller hyra ett helt kontor för dig själv. Detta gör att delade kontor blir en mer och mer populär lösning, och det sker just nu en enorm utveckling inom området.

Läs mer

En kontorsplats har ekonomiska fördelar

Är du egen företagare men vill inte längre arbeta hemifrån står valet mellan ett eget kontor eller ett delat kontor. I den förbindelsen finns det stora ekonomiska fördelar om man väljer att hyra en kontorsplats. Det är typiskt frågan om en mycket lägre hyra än för att hyra ett helt kontor. Detta främst på grund av att utgifter för drift och underhåll delas mellan flera användare - istället för att din verksamhet står för utgifterna själv. Dessutom är det en lägre deposition och i många tillfällen ingen deposition alls. Dessutom finns det oftast mycket kortare uppsägningstider än det är med traditionella kontor.

Få närverk och inspiration

Många väljer ett delat kontor på grund av möjligheten för socialt samvaro med andra egenföretagare. Här får du möjlighet för att nätverka med andra företagare på en daglig basis och få ny inspiration och motivation. Det är olika från plats till plats, hur högt värde det läggs på den sociala aspekten och här är det viktigt att välja en plats som matchar precis din önskan.

Delat kontor med skräddarsydd profil?

Det upprättas flera och flera delade kontor med mycket specifika profiler, med specifika företag som målgrupp. Det kan exempelvis vara tal om ett fokus på kreativa eller helt nystartade verksamheter - eller en tredje anledning. Det är dessutom i stigande grad en tendens för att överväga den sociala samvaron med exempelvis kvällsnätverkande, sparande, föreläsningar och andra evenemang. Många användare upplever att det skapas en synergi mellan verksamheterna i kretsen och att den inspirerande miljön ger ny energi, inspiration och då och då bidrar till att helt nya företag uppstår.

Ditt företag kan växa ihop med andra

Vissa företagare kan vara tveksamma till att hyra en kontorsplats, om de har förväntningar på att verksamheten kommer växa betydligt inom en överskådlig framtid. Här tror många att det inte finns möjlighet för att anställa fler medarbetare om företaget finns i ett delat kontor. Detta är dock en onödig fördom. De flesta delade kontor är väldigt flexibla och ger möjlighet för att förvärva ytterligare kontorsutrymme, så att företaget kan växa i den takt som känns bra och naturlig. Denna flexibilitet i kombination med de låga månadsavgifterna gör denna lösning idealisk för riktigt många verksamheter.

Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks