arrow_upward

6 Coworking: Stockholm City

Med Stockholm City coworking har alla företagare en möjlighet att omge sig av inspirerande och framgångsrika individer, och även kommunen erbjuder stötte för de som behöver hjälp. Bra parkeringsmöjligheter. Goda kommunikationer.Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Moderna företag väljer Stockholm City coworking

Etablera dig med hjälp av Stockholm City och dess stora potential. Det finns mycket att välja mellan för de som är intresserade av Stockholm City coworking. Ett stort utbud av lokaler erbjuder företagare i detta område att finna just det som passar dem allra bäst. Denna nya typ av kontors-design har gjort det möjligt för tusentals företagare att påskynda sin verksamhets växt med hjälp av låga omkostnader, flexibla lösningar och bra professionella kontaktnät. Med tanke på att vårt samhälle blir allt med mobilt och anpassningsbart, är det logiskt att möjligheterna blir allt fler även på denna arena. På grund av de minskade utgifterna, kan företagare välja att lägga pengarna på annat, såsom marknadsföring, hemsidedesign, kundsupport, eller något annat, beroende på vad som är viktigast för verksamheten. Man kan lätt påstå att de som väljer att gå denna väg, skapar en modern, innovativ och öppensinnad företagsprofil, som kan locka till sig nya kundgrupper, och därmed öka sina inkomster.

Nå ut i världen med Stockholm City coworking

Detta strategiska läge behöver man knappt kommentera på, eftersom det säger sig självt. Att positionera sig mitt i huvudstaden för med sig många fördelar, och gör det möjligt för alla verksamheter att operera på en högre, mer raffinerad, och mer gynnande, nivå. Med Stockholm City coworking får man direkt tillgång till de allra bästa kommunikationerna, större kundkretsar, nyare teknologier och fräschare idéer. Oavsett om en verksamhet riktar sig till turister eller inte, så är det väldigt enkelt att nå ut till dem, med både produkter, tjänster och information. Läget erbjuder otrolig anslutning runt omkring i huvudstaden, ut i landet och ut till resten av världen, tack vare Arlanda flygplats, som ligger 20 minuter bort med Arlanda Express. Det breda utbudet av kommunala resmöjligheter är också attraktivt, och gör det möjligt för alla att välja själva hur de vill resa, beroende på budget, miljömedvetenhet och så vidare. För företagare som behöver röra på sig är detta ovärderligt.

Stockholm City coworking erbjuder oändlig inspiration och stöd

Huvudstaden är hem till tusentals framgångsrika företag inom alla tänkbara branscher, vilket betyder att det finns många entreprenörer att se upp till och lära sig av. Här finns det bilföretag, städföretag, privata läkare och tandläkare, experter, konsulter, möbelföretag, finansföretag, kaffetillverkare, oljeföretag, medicinska företag, privata hälsokliniker, och företag som fokuserar på skönhet, lyxprodukter, mode, smycken, juveler och så vidare. Med Stockholm City coworking har alla företagare en möjlighet att omge sig av inspirerande och framgångsrika individer, och även kommunen erbjuder stötte för de som behöver hjälp. Det är med andra ord omöjligt att köra fast i huvudstadens näringsliv, så länge man håller ögon och öron vidöppna, och är öppen för hjälpsam kritik. Med tanke på stadens imponerande tillväxt, så finns det många anledningar till varför detta är den bästa tänkbara platsen, rent strategiskt, för nya företag som drömmar om att komma långt. Den höga kvaliteten på produkter och tjänster, samt den snabba tillgången till allt man kan tänkas behöva, hjälper också till med de dagliga operationerna.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks