arrow_upward

2 kontor: Ängelholm

Mitt i den vackra kuststaden finns redan många företag. Det är därför inte helt fel att överväga ett kontor i Ängelholm. Staden har en härlig kombination av puls, vacker natur, rekreation, kultur samt nöje. Förutom...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Fördelen med kontorslokaler i Ängelholm

När man letar efter en plats att etablera kontorslokaler i södra Sverige är kanske inte Ängelholm det självklaraste valet för många företag. Men faktum är att det finns många fördelar med att ha ett huvudkontor här.

En stad med ett goda kommunikationer

I Ängelholm finns det mesta man behöver för att driva en framgångsrik verksamhet. Goda kommunikationer finns via E20 som tar dig till Stockholm eller ner till Malmö och vidare ut på kontinenten. Möjlighet till tågpendling erbjuds av Öresundstågen och
Pågatågen. Utöver detta finns det också gott om bussar till alla närliggande städer i den kompakta Skåneregionen.

Gott om kontorslokaler i Ängelholm

Ängelholm har ett antal områden som lämpar sig ypperligt för kontor. Ett populärt område strax utanför stadskärnan är det gamla militära flygområdet F10 som konverterats till företagsby och industriområde under namnet Valhall Park. Här finns redan ett stort antal väletablerade företag och all den infrastruktur man behöver för att etablera sitt kontor och skapa en attraktiv arbetsplats för sin personal.

Men även i de centralare delarna av Ängelholm finns det gott om högklassiga kontorslokaler. Många av de gamla industrilokaler som tidigare varit i användning för Ängelholms gamla hantverksindustri används idag som kontors- och affärslokaler.

Ett företagsklimat i toppklass

Även om de flesta av de hanverkarföretag som förr gav Ängelholm sin särprägel numera är nedlagda arbetar kommunen aktivt för att göra Ängelholm attraktivt för den nya tidens företag. För den som funderar på att etablera sig i Ängelholm finns det gott om assistans för företag att hämta från kommunens program Ängelholms Näringsliv AB.

De arbetar med alla typer av frågor som rör det lokala företagsklimatet och när det gäller etablering av kontor kan man få stor hjälp med att hitta de rätta lokalerna. Det finns även assistans att få med bygglov och allt som hör till om man ska bygga egna lokaler för en större etablering.

Detta aktiva arbete med att underlätta för företag av alla storlekar har gjort stor skillnad och framförallt för medelstora och små företag, har det bidragit till att Ängelholm har blivit ett utmärkt alternativ till de dyrare storstadsregionerna, för alla typer av kontorsverksamhet.

Livskvalitet

Men det är inte bara ett bra läge och ett utmärkt företagsklimat som gör Ängelholm till ett utmärkt val för etablering av kontor. För att man ska få ut det mesta av sina lokaler är det viktigt att personalen trivs i närområdet.

En av Ängelholms största styrkor är det härliga närområdet med en av Sveriges bästa stränder och ett flertal campingar och hotell som alla lämpar sig utmärkt för kickoff, teambuilding, konferenser och andra företagsevent. För företaget med kontorslokaler i Valhall Park är ett besök på den gamla flygflottiljens flygmuseum ett intressant och plånboksvänligt sätt att hälsa nyanställda välkomna till företaget.

Sammanfattningsvis

Ängelholm är ett utmärkt val för små eller medelstora företag som ska etablera sitt huvudkontor. För större företag kan det vara ett utmärkt val för ett lokalkontor för landets södra delar med nära till storstäder som Malmö och Köpenhamn.

Kommunen har goda kommunikationer och infrastruktur och arbetar också aktivt med att skapa ett fördelaktigt företagsklimat för att locka nya företag att etablera sig. Det bör man absolut dra nytta av om man funderar på att skaffa ett kontor i Ängelholm.

star
star
star
star
star
3.5 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks