arrow_upward

Järfälla

Det finns få marknadsplatser som är så effektiva som en butik. När man är ute efter en ny lokal finns det några saker man bör tänka på. Läget är givetvis en viktig aspekt, så tänk...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Etablera dig med en Järfälla butik

Det finns få marknadsplatser som är så effektiva som en butik. När man är ute efter en ny lokal finns det några saker man bör tänka på. Läget är givetvis en viktig aspekt, så tänk igenom vilken plats som passar bäst för din verksamhet. Sedan kan du också fråga dig hur stor yta du behöver och hur stor din budget är. Kom ihåg att det är viktigt att du gör en detaljerad budget, så att du vet hur mycket du behöver sälja i månaden för att göra vinst. När du har svarat på de mest grundläggande frågorna, är du redo att hitta rätt plats för din butik i Järfälla. Som du säker redan vet, är detta en utmärkt plats att befinna sig på. Denna del av Stockholms Län har en fascinerande historia, vackra omgivningar och ett intressant näringsliv. Här finns det ungefär 4’500 företag, och de största företagen som befinner sig här är Saab AB, St Jude Medical AB, Arla Foods AB, Dahl, IKEA, Elfa AB, Ica Handlarnas AB och Swebus AB.


Bra anslutningar med en butik i Järfälla

Här kan invånare åtnjuta god kommunikation, infrastruktur och transport. Det är alltid bra att befinna sig i huvudstadens län, tack vare det stora utbudet av valmöjligheter. Man kan röra sig omkring med smidighet, med hjälp av tunnelbana, bussar och tåg. Det går också bra att cykla så klart för de som har raska ben. När det gäller luftkvalitet, säkerhet, avloppsystem, parkeringsmöjligheter, sophämtning, internetanslutning, och så vidare, så fungerar allt väldigt bra inom denna kommun. Just nu sker det en utbyggnad av fiberoptiskt bredbandsnät för telefon, TV och internet. Det är många företag som behöver ha riktigt snabba anslutningar, och då är det fibernät som gäller. För de med butik i Järfälla är det bra att veta att datumparkering gäller under hela året. Det är viktigt för bilförare att vara observanta och kontrollera alla vägmärken och skyltar. Enligt denna datumparkering är det förbjudet att parkera mellan måndag och fredag, klockan 00.00 – 15.00 på vägsida med jämna adressnummer under jämna datum, och ojämna adressnummer under ojämna datum.


Järfälla butik i ett område med inspirerande näringsliv

Det finns många anledningar till att etablera sig i detta område, och det kan existerande företag intyga. I denna kommun finns det en stor blandning på företag och verksamheter, som till exempel Finisar Sweden AB, Teknodetaljer AB, Stavdal AB Lift Stm, Para Tech Coating Scandinavia AB, Städ och Bygghjälp – Hemstädning och Måleri, Dahl Sverige AB, UPS Sweden AB, BAUHAUS, Spa och Bad AB, S-N Grafiska AB, Görväln Återvinningscentral SÖRAB, Elfa Distrelec, Beroma Persienn & Markis AB, Piluddens Boat Club, KTI Sverige AB, Perimed AB, Cool & Heat Pump Service, Castella Construction, Inet Barkarby, MTO Bilcenter AB, Ip-Only AB, Renonorden AB, Qibbla Halal Kött AB och Cuwab Workshop. Den saliga blandningen gör det lokala näringslivet allt mer intressant för alla som berörs. Med butik i Järfälla har man därmed möjlighet att ta del av många olika kundgrupper, som regelbundet återkommer till denna del av Stockholms Län.

 

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa