arrow_upward

1 kontor: Bålsta

Bålsta i Stockholm erbjuder kontor för alla möjliga typer av företag som är verksamma i olika branscher. Ta del av ett främjande företagsklimat och en stad som är under ständig utveckling. Bålsta är en del...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Skaffa kontor i Bålsta utanför Stockholm och spara pengar

Kontor i Bålsta, Stockholm, är en bra idé för dig som vill kunna utveckla din verksamhet genom att skaffa dig fräscha lokaler som passar dina behov. Här kan du välja mellan olika typer av lokaler, allt ifrån små till stora, med privata rum eller öppet kontorslandskap. Det finns möjlighet att hyra kontor för endast ett fåtal personer eller för de företag som har en större personalstyrka. Få även tillgång till utrymmen såsom lunchrum, mötesrum och gemensamma platser. Alla lokaler är i gott skick, på bra lägen och har praktiska detaljer ordnade. Genom att skaffa en kontorslokal lite utanför Stockholm kan du ta del av ett bra pris, samtidigt som du är nära storstan. Priset är klart lägre här om man jämför med större städer, något som kan vara viktigt speciellt för mindre företag. Genom att ta del av ett konkurrenskraftigt pris kan du också enklare skaffa en ny arbetsyta. Upptäck enkelheten i att skaffa kontor i Bålsta!

Det finns kontor för olika typer av företag i Stockholm Bålsta

Bålsta i Stockholm erbjuder kontor för alla möjliga typer av företag som är verksamma i olika branscher. Ta del av ett främjande företagsklimat och en stad som är under ständig utveckling. Bålsta är en del av Håbo kommun som i dagsläget har cirka 21 000 invånare. Kommunen arbetar hela tiden för att främja företagare, och det finns nu drygt 1900 aktiva företag registrerade i området. Eftersom läget är väldigt populärt bland pendlare och då Bålsta ligger i närheten av större städer finns det bra chanser att växa här. Det är en stor vidd på företagen som finns här, både vad gäller storlek och verksamhetsområde. Det finns allt ifrån stora företag som omsätter miljarder, till enmansbolag och handelsbolag. Populära områden är tillverkning, hantverk och hälsoindustrin. Kommunen uppmuntrar företagare för att tjänster till både privatpersoner och företag hela tiden ska breddas och utvecklas. Man bistår med rådgivning, stöd och nätverksträffar bland annat. Skaffa ditt kontor här och bli en del av en växande kommun och ett positivt företagsklimat.

Bålsta i Stockholm är en bra plats för kontor

Eftersom Bålsta ligger strax utanför Stockholm är det en utmärkt plats att ha kontor på. Även om du och dina kollegor inte är bosatta i Bålsta kan man enkelt ta sig till och från arbetet, något som är viktigt för att spara tid. Bålsta ligger precis vid väg E18 i Uppsala län, som kopplar samman staden med bland annat Stockholm, Uppsala, Västerås, Enköping, Södertälje och Strängnäs. Inom en timme har du tagit dig med bil till alla dessa städer. Många pendlar även till och från Bålsta med hjälp av kollektivtrafiken. Både pendeltåg och regionaltåg samt buss finns nära Bålsta centrum och åker till Uppsala, Västerås, Stockholm, Nynäshamn med flera. Enkelheten att ta sig till och från platsen gör att det är en mycket populär ort både för boende och företagare. Ta chansen att få ett prisvärt kontor samtidigt som det är smidigt att ta sig till och från platsen genom att hyra kontor i Bålsta!

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks