arrow_upward

1 kontor: Härnösand

Det finns många olika intressanta företag som har valt att etablera sig i området. Ta del av ett rikt näringsliv med kontor i Härnösand. Tack vare områdets rika näringslivshistoria finns det en stor uppskattning för...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Ta del av ett rikt näringsliv med Härnösand kontor

Denna tätort i Ångermanland grundades år 1585, och har idag över 18’000 invånare. Djuphamnen på 8 meter har varit en stor fördel och har bidragit till stadens näringsliv redan sedan 1800-talet, då hamnen var en av landets fem största hamnar. Den blomstrande rederinäringen satte denna ort på kartan, som också hade skogsindustrier och mekaniska verkstäder. Tyvärr har många av de industrierna blivit nedlagda idag, och de flesta jobben kommer nu från offentlig verksamhet. Idag är Com Hem den största arbetsgivaren i området, som har en stor del av sin kundtjänst här. Ett annat intressant företag som befinner sig här är SCA Bionorr, som sysselsätter ungefär 30 personer med sin tillverkning av Pellets. Pellets har flera olika användningsområden, som mat och bränsle. Detta är ett exempel på ett framgångsrikt företag som har kontor i Härnösand. Tack vare områdets rika näringslivshistoria finns det en stor uppskattning för företagande och kommunen gör sitt yttersta för att stötta både nya och etablerade verksamheter.

Många fördelar med kontor i Härnösand

Det råder ingen brist på varken kultur, utbildning eller idrott i området, som har Murberget Länsmuseet Västernorrland, en Dövskola samt en folkhögskola. Navigationsskolan grundades år 1842, och gick igenom en del förändringar tills den slutligen lades ner, men idag finns det en tvåårig solenergi teknikerutbildning i området, som bedrivs av kommunen sedan år 2009. Det är så klart så att utbildningarna förändras med årens gång, beroende på vad det finns för intresse och behov. Många idrottsföreningar, som Curlingklubben och Cykelklubben, sysselsätter invånarna med hälsosamma aktiviteter. Att gå med i en sportklubb är ett bra sätt att förena nytta med nöje. Många företagare med Härnösand kontor är engagerade i en lokal klubb, så det är även ett bra sätt att lära känna andra företagare på. Det kan också vara roligt att veta att kända svenskar som Jessika Gedin, Rune Hagberg, Carl-Henrik Heldin, Bo Holmberg, Karin Westman Berg, Stig Wallin, Thorstein Bergman och Frida Boisen är födda i området. Jessika Gedin, som vi först lärde känna via Spanarna på P1, har nu hittat fram till det visuella mediet, med kulturprogrammet Babel.

Olika typer av företag med Härnösand kontor

Det finns många olika intressanta företag som har valt att etablera sig i området, såsom HEMAB Energi & Miljö AB, Landsarkivet, Däckteam/UG Däckservice AB, First Hotel Stadt, Attityd på Övre Storgatan, Persienn och Markis AB, Höga Kusten Plåtslageri AB, Ryggklinik i Sundsvall AB; Mio, Harrys Byggshop AB, Sjöstedts Åkeri AB, Tempo, Salong Cicci Hårmagasinet AB, Premicare AB, Henrik Widells Golv AB, Mickes Bil & Motor AB, Svt Fönsterputs och Städ AB, Jr Skor AB och Erikshjälpen Second Hand. Många av dessa verksamheter har kontor i Härnösand, och somliga har butiker. Det stora utbudet av lokaler gör det lätt för alla typer av företag att hitta det som passar dem allra bäst. Om man vet vad man vill ha, så kan man finna det utan svårigheter, och det är bäst om man är väldigt tydlig med sina behov och preferenser redan från början.

star
star
star
star
star
3.5 av 5 / 2 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks