arrow_upward

Karlskoga

Karlskogas närheten till Europa lockar många. Staden har goda kommunikationsmöjligheter med Europa väg 18 igenom området vilket gör att staden är ett lämpligt ställe att anlägga verksamheter i kontor i Karlskoga. Kommunikationsmöjligheterna i staden är...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Utbud av kontor i Karlskoga

Karlskoga kommun ligger i Värmland och tillhör Örebro län. Staden har idag en befolkning på ca 30 000 invånare. Kommunen är känd för att vara en grön stad med alla sina fina naturområden. Här finner vi bland annat den fina sjön Möckeln. Utöver de fina naturområdena finner vi goda shoppingmöjligheter, fina bostadsområden och närhet till både Örebro- och Karlstad universitet. Karlskoga kommuns strategiska läge gör att många företag lockas att etablera sin verksamhet där. Huvudstaden Stockholm, Göteborg och Oslo ligger inom en 30 mils radie. Detta möjliggör även att internationella företag lockas hit och att svenska företag kan nå internationella marknader. Här finns ett stort utbud av trevliga kontor och kommunen arbetar aktivt för att vara en attraktiv plats för nyetableringar.

Karlskoga kontor – ett guldläge för företag

Guldläget gör staden väldigt attraktiv för nyetableringar, både för svenska och utländska företag. Karlskoga kommun är belägen inom en radie på 30 mil från storstäderna Stockholm, Göteborg och Oslo. Detta öppnar upp möjligheterna att nå internationella marknader vilket ökar möjligheterna för expansion och utveckling. Kommunikationsmöjligheterna i staden är goda. Du kan med buss och tåg ta dig enkelt från och till staden. Detta underlättar för såväl företag som in- och utpendlare. De goda möjligheterna att resa kollektivt i samband med kommunens guldläge och engagemang att främja företagande lockar allt fler företag att etablera sig här. Det finns en lokal flygplats som är avsedd för affärs- och privatflyg. Det finns även en flygplats i Örebro som ligger ca tre mil österut. 8 mil västerut hittar vi Karlstads flygplats. Närheten till dessa flygplatsområden gör staden om än mer attraktiv för företagande. Fler företag har fått upp ögonen för staden och väljer därför att etablera sig i Karlskogas kontor.

Karlskoga är en dynamisk stad

Karlskoga kommun är en stad i ständig utveckling. Kommun arbetar aktivt för att vara en attraktiv plats för såväl invånare, besökare och företag. De uppmuntrar och strävar efter ett månsidigt och kreativt näringsliv. Företagsklimatet är i ständig utveckling och det finns ett stort utbud av mark och kontor i Karlskoga för nya etableringar. Det strategiska läget gör även att fler företag väljer att etablera sig här. Detta innebär för kommunen att fler människor väljer att bosätta sig här då arbetsmöjligheterna ökar. Det finns flera projekt som inriktar sig på att förenkla tillvaron för företagen i staden samt projekt för nya bostäder och en förbättring av infrastrukturen pågår. Det ska vara enkelt att etablera sin verksamhet där med allt från uppstarten, den dagliga verksamheten och utvecklingen. Det är en dynamisk och kreativ stad med många möjligheter för företag, arbetstagare och invånare.

Karlskoga är hem åt välkända företag

I Karlskoga kommun finns det många arbetsmöjligheter. Vi finner ett väldigt månsidigt näringsliv i staden. Dock är det den högteknologiska industrin, såsom försvarsindustri och kemisk industri, som dominerar arbetsmarknaden. Ett stort teknikkunnande och kompetensrik arbetskraft finns i staden tack vare närheten till universiteten i Örebro och Karlstad. Idag finns det ca 2 300 registrerade företag i kontor i Karlskoga. Det finns allt från små företag med få anställda till stora internationella företag med flera anställda. Karlskoga kommun arbetar aktivt med de lokala företagen för att främja utvecklig och tillväxt och för att fortsätta förbli en attraktiv plats för företagande.

De största arbetsgivarna med kontor i Karlskoga

De största företagen vi finner i Karlskoga kontor är följande, sorterat utan inbördes ordning;

  1. Karlskoga Kommun
  2. Transcom
  3. Karlskoga Lasarett
  4. SAAB Bofors Dynamics
  5. BAE Systems
  6. Bharat Forge Kilsta
  7. Cambrex Karlskoga AB
Läs mer om Karlskoga på WikiEstate
star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa