arrow_upward

2 kontor: Ronneby

Ronneby kommun är centralt beläget i Blekinge vilket gör att man får havet som granne. Det finns ett stort utbud av kontor i Ronneby för nyetableringar och Ronneby kommun arbetar väldigt aktivt för att vara en...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Utbud av kontor i Ronneby

Ronneby kommun ligger i Blekinge. Idag har staden en befolkning på ca 29 000 invånare. Ronneby kommun är centralt beläget i Blekinge vilket gör att man får havet som granne. Här finns en vacker skärgård med ca 800 öar. Utöver den vackra skärgården finner vi bland annat ett stort kulturutbud, fina natur- och bostadsområden. Parken Ronneby Brunnspark har utnämnts till Sveriges vackraste park och lockar därmed många besökare till staden. Kommunikationsmöjligheterna i staden är väldigt goda vilket underlättar för såväl in- som utpendlare. Kommunen har verkligen allt man kan önska sig för att man ska trivas, bo eller arbeta där. Detta lockar många företag att öppna kontor i Ronneby. Företagsklimatet är i ständig utveckling och kommunen arbetar aktivt med att stödja och samarbeta med de lokala företagen. Här finns ett stort utbud av trevliga kontor för nyetableringar.

Ronneby kontor ger stort utbud för nyetableringar 

Ronneby kommun arbetar väldigt aktivt för att vara en attraktiv plats för invånare, besökare och företag. De välkomnar nyetableringar och uppmuntrar och strävar efter ett mångsidigt och kreativt näringsliv. Företagsklimatet i kommunen är i ständig utveckling. Det råder en företagsanda i kommunen där företagen hjälper varandra. Devisen lyder som följande, ”samarbeta när vi kan, konkurrera när vi måste”. Den härliga andan i staden gör att många företag lockas hit. Det finns ett stort utbud av mark och kontor i Ronneby för nya etableringar. Det finns ett populärt företagsområde i staden, Soft Center, där det idag finns ca 90 företag etablerade. Det är en dynamisk och kreativ stad med många möjligheter för företag, arbetstagare och invånare.

Kommunikationer ger möjligheter

Ronneby kommun har man enorma kommunikationsmöjligheter. Man har tillgång till flygplatsen i Kallinge, direkttåg till Malmö/Köpenhamn, stort vägnät och färjelinjer till Polen och Baltikum. Detta öppnar upp många stora möjligheter för företag som är belägna i kontor i Ronneby. Detta öppnar även upp möjligheterna att nå internationella marknader vilket ökar möjligheterna för expansion och utveckling. Ronneby kommun blir därför en väldigt attraktiv etableringsplats för såväl svenska som utländska företag. Det finns alltså många olika sätt att ta sig till och från staden. Detta underlättar för såväl företag som in- och utpendlare. De goda möjligheterna att resa kollektivt i samband med kommunens engagemang att främja företagande lockar allt fler företag att etablera sig i kontor i Ronneby.  Ronneby är hem åt viktiga företag. Ronneby kommun finns det många arbetstillfällen. I staden råder det ett väldigt mångfacetterat näringsliv. Främst är det arbete inom kvalitativ tillverkningsindustri och högteknologiska företag. Det finns allt från små företag med få anställda till stora företag med flera anställda. Den största offentliga arbetsgivaren är Ronneby kommun med sina ca 2 600 anställda. Den största privata arbetsgivaren vi finner i Ronneby kontor är Tarkett Aktiebolag med sina ca 500 anställda. Ronneby kommun arbetar aktivt med de lokala företagen för att främja utveckling och tillväxt och för att vara en attraktiv plats för företagande.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks