arrow_upward

Enskede-Årsta-Vantör

Hyr ett kontor på ett av de trevliga kontorshotellen i Enskede-Årsta-Vantör. Området Enskede-Årsta-Vantör är en del av Stockholm söderort och är en relativt ny stadsdel som uppstod år 2007 då Enskede och Årsta slogs samman...Läs mer

Skapa sökprofil

Kontorshotell i Enskede-Årsta-Vantör

Området Enskede-Årsta-Vantör är en del av Stockholm söderort och är en relativt ny stadsdel som uppstod år 2007 då Enskede och Årsta slogs samman med Vantör och tillsammans bildade ett helt nytt stadsdelsområde. Innan dess hade dessa tre områden räknats som varsitt område. Precis som med andra delar av söderort så är kommunikationerna mycket goda, oavsett om du reser med bil, tåg eller buss. Enligt uppgift tar det endast 14 minuter att resa med pendeltåg från området till T-centralen i Stockholm city. Området är därför populärt både för de som vill bo nära huvudstaden såväl som företag som vill etablera sig i närheten av Stockholm. Det är därför inte heller så konstigt att det finns gott om kontorshotell i Enskede-Årsta-Vantör.

Varför hyra på kontorshotell i Enskede-Årsta-Vantör?

De senaste åren har utvecklingen av kontorshotell och olika typer av företagshotell vuxit explosionsartat. Kanske för att fler och fler insett fördelen med att hyra in sig i ett företags- eller kontorshotell i Enskede-Årsta-Vantör istället för att själv ordna med lokaler. Detta innebär att företaget kan ägna sig åt sin kärnverksamhet och inte behöver lägga massa pengar på lokaler som sällan används, som exempelvis konferensrum och liknande. Man behöver inte heller anställa personer för arbete i reception eller dylikt eftersom kontorshotellet ofta erbjuder denna service. Det samma gäller även underhåll av lokaler och inventarier som kopiator och så vidare. Den som söker efter företagshotell i området Enskede-Årsta-Vantör har en lång rad av företag att välja mellan med olika grad av service och olika prisläge.

Företag på kontorshotell ii Enskede-Årsta-Vantör

Området Enskede-Årsta-Vantör tillhör stadsdelsområdet Söderort i Stockholm och här återfinns flera stora, och välkända, företag och skolor. Att dessa uppstått i området beror antagligen på de goda kommunikationerna till och från området samt den arbetskraft som finns i närheten. Förutom rikskända Årsta partihallar, återfinns här även Konstfack, Sveriges enda högskola för konstnärligt skapande. Här finns utbildningar inom alla typer av konst och under senare år har även utbildningar i digital konst och illustrationer tillkommit. I Söderort finns även Globen Arena, denna arena invigdes 1989 och är fortfarande världens största Sfäriska byggnad. I lokalerna finns plats för, som mest, omkring 16 000 personer och publikrekordet innehas av duon Filip och Fredrik som spelade in sitt 200:e podcast avsnitt inför 16 592 besökare.

Hotell för övernattning, och för företag

Det finns gott om hotell och andra former av övernattning i stadsdelsområdet vilket antagligen beror på närheten till de stora publik magneterna Stockholmsmässan i Älvsjö, en annan del av Söderort, och Globen Arena. Det innebär att det finns möjligheter att hyra rum för företaget som ibland har långväga gäster. Men det finns inte bara hotell för övernattning. Precis som på många andra platser i Sverige har företagshotell dykt upp i Enskede-Årsta-Vantör under de senaste åren. Här återfinns flera kontorshotell i Enskede-Årsta-Vantör flera olika pris- och serviceklasser där de enklare bara erbjuder hjälp med uppvärmning och underhåll medan de mest avancerade erbjuder fullständig service med reception och parkeringsgarage och lokaler att hyra på längre, eller kortare, kontrakt.

Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
Visningar