arrow_upward

1 kontor: Enskede-Årsta-Vantör

Hyr ett kontor i Enskede-Årsta-Vantör, Söder om Stockholm ligger området Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen har nästan 100 000 invånare enligt områdets stadsdelskontor i Enskede-Årsta-Vantör. Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Enskede-Årsta-Vantör kontor

Söder om Stockholm ligger området Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen har nästan 100 000 invånare enligt områdets stadsdelskontor i Enskede-Årsta-Vantör. Området har en historia till bronsåldern det vill säga 1500 år före Kristus. På den tiden var vattnet 15 meter högre än vad det är i dagsläget och strandlinjen där båtarna la till var 10 meter längre upp än idag. På platser runt Årsta har man hittat både begravningsplatser och andra fynd från den tiden. År 1978 lades vägarna i området om och i samband med detta undersökte Stockholms stadsmuseum platsen och delar av fynden finns idag på stadsdelens kontor i Enskede-Årsta-Vantör. På platsen hittade man tio gravar från olika epoker, knappar, knivar, rammar och nålar.

Ett kontor i Enskede-Årsta-Vantör - närhet till Sveriges centrum

Till och från stadsdelen finns det goda kommunikationsmöjligheter. Mellan år 2003 och år 2010 har kollektivtrafiken ökat till och från Enskede-Årsta-Vantör med nästan 23%. På stadsdelsförvaltningens kontor i Enskede-Årsta-Vantör är kollektivtrafiken en ständig fråga då området är så beroende av att buss- och tunnelbanetrafiken fungerar. Stora delar av trafiken ombesörjs av Nacka- och Värmdöbussarna. Området är en av de mest expansiva i Stockholmstad och nästan 80% av de personer över 18 år reser med kollektivtrafik till och från skola och kontor i Enskede-Årsta-Vantör.

Bra läge i ett expansivt område

År 2012 öppnade det som idag är ett huvudstadens största industriområde med lager, produktion och kontor i Enskede-Årsta-Vantör. Området heter Enskede Slagthus eller Slakthusområdet. Idag är området mer än 300 kvadratmeter stort och nästan 200 företag har lokaler och kontor i Enskede-Årsta-Vantör varav mer än 100 av företagen är livsmedelsföretag. Området skapar över 3500 arbetsplatser och enligt stadsdelsförvaltningen har området en ljus framtid och ska expandera ytterligare. Längst med området ligger Slagthusbanan som ger området direktkontakt med järnvägen och Vänstra Stambanan. För de som pendlar till och från området finns en tunnelbanestation i anslutning till Norra ingången med tåg både i norrgående och södergående riktning.

Med kontor i Enskede-Årsta-Vantör – ett centrum för livsmedel

I stadsdelen finns ett antal stora industriområden där många företag har inriktning på livsmedel. Utöver Slagshusområdet finns även Årsta hallarna där man arbetar med partihandel i fokus. Hallarna är främst inriktade på färska livsmedel såsom fisk, grönsaker, blommor och frukt. I lokalerna och kontor i Enskede-Årsta-Vantör finns drygt tjugo byggnader på ungefär 300 kvadratmeter område och cirka 200 aktiva företag. Hallarna omsätter nästan 9 miljoner kronor om året och enligt huvudstadens stadsmuseum är byggnaderna ett "mycket stora samhälls- och stadsplaneringshistoriska värden”. Stora företag som etablerat sig i hallarnas lokaler och kontor i Enskede-Årsta-Vantör är Martin Olsso, Swegro, ICA och Bröderna Hartwig.

Med kontor i Enskede-Årsta-Vantör – bra geografiskt läge med vacker omgivning

Utöver att Enskede-Årsta-Vantör är ett av de mest expansiva områdena i huvudstaden finns det en härlig omgivande natur. Området ligger i närheten av många mindre sjöar som rinner ut i havet. Närmast innerstaden ligger det allt fler flerfamiljshus, lokaler och kontor i Enskede-Årsta-Vantör. Man brukar säga att detta är en förlängning på innerstaden. Allt mer ut mot staden ligger mindre radhus, bostadshus och mindre företag med kontor Enskede-Årsta-Vantör från olika tidsepoker. Idag trafikeras stora delar av både den röda och gröna tunnelbanelinjen samt pendeltåg, och en tvärbana vilket ger området en väldigt god täckning.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks