arrow_upward

3 kontor: Rosengård

Malmö Rosengård – ett bra geografiskt läge med närhet till motorvägen. I de östra delarna av staden ligger stadsdelen Rosengård. Området gränsar till både Norra- och Södra innerstaden med Inre ringvägen som gräns i höjd...Läs mer

Skapa sökprofil

Fullständig översikt

Beställ material

Gratis & ej bindande

Kontakta hyresvärd

Malmö Rosengård kontor – ett bra strategiskt läge till Europa

Rosengård är en stadsdel i östra Malmö. Stadsdelen gränsar till Norra och södra innerstaden och till området Husie vid Inre Ringvägen. Mot resten av staden gränsar Östra Kyrkogården. Området består till stora delar av flerfamiljshus byggda mellan år 1967 och 1972. Husen omges av områdets centrum där det finns ett mindre köpcentrum, mataffär, idrottsklubbar och kontor i Malmö Rosengård. Att man kom till att bygga på området beror på att herrgården där familjen som ägde Kockums låg på platsen. På den tiden hade området spårvagnsförbindelse och blev ett populärt bostadsområde och etableringsområde för företag som behövde kontor i Malmö Rosengård.

Malmö Rosengård kontor – mångkulturellt område i Öresundsregionen

Enligt stadsdelskontoret i Malmö Rosengård uppgår invånare till nästan 22 000 personer. Därav är nästan 90% med utländsk bakgrund och 60 % födda i utlandet. Området är en spännande plats med många kulturer, erfarenheter och lärdom. Trots hög arbetslöshet finns stor aktivitet i området genom föreningslivet, ungdomsverksamhet och utbildning. Området har tre folkhögskolor för att kunna hjälpa till att komplettera utländska betyg med det svenska och därmed få ut fler i arbetslivet och bredda kompetensen i stan. I området finns det många aktiva föreningar med kontor i Malmö Rosengård och många av dem hör till kulturer, dans, teater och poesi.

Malmö Rosengård – i närheten av Öresundsbron

Infrastrukturen runt området växer och nu har beslut tagits på kontor i Malmö Rosengård att området ska få en ny tågstation. Stationen kommer att trafikeras av Kontinentalbanan och Citytunneln och på så sätt kommer man kunna få ett bättre flöde mellan den östra och västra delen av staden. Den första biten av den nya stationen kommer att ligga på den södra biten av Amiralsgatan. Man planerar även att bygga 400 nya cykelparkeringar för att underlätta för de nya trafikanterna. Stadsbyggnadsnämnden väntar på att få beslut gällande de kringliggande områdena. Man hoppas att stationen kommer bli en del av områdets utveckling och att man lättare kommer att kunna röra sig utanför området. Området har en väldigt låg medelålder och allt fler unga måste börja ta sig in mot stan eller mot Öresundsregionen till och från skola, fabrik eller kontor i Malmö Rosengård.

Med kontor i Malmö Rosengård – del av integrationen

Området har sedan 1980-talet försökt med otaliga integrationsprojekt men det är inget som slagit igenom. Många av dessa projekten har styrts på kommunal nivå och därför runnit ut i sanden när pengarna inte räckt till. Nu har kommunen anställt en följeforskare som ska arbeta med ett förnyelseprojekt på lokal nivå. Kommunstyrelsen tillsammans med KTH har under månader varit på plats på sitt kontor i Malmö Rosengård för att kunna starta upp projektet. Tre stora åtgärder kommer att ta fart bland annat med Möllevången där man ska försöka skapa en kontakt mellan folket, och företag med kontor i Malmö Rosengård. En annan del av projektet är att se över invånarnas självbild om området. Målet är att man ska vara stolt över området där man bor. Och den tredje åtgärden kommer att försöka få allt fler företag att börja satsa på området genom nya byggnader och etablering i kringliggande kontor på Rosengård.

star
star
star
star
star
4.0 av 5 / 1 röster
Din sökning gav inga träffar
Sortera efter
format_list_bulleted
apps
Visa
Behöver du hjälp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hur beställer jag information?
Först ska du fylla i formuläret ”få priser och information” med ditt namn, företagsnamn, telefonnummer, samt e-postadress. Du kan även lägga till en eventuell kommentar. När du har fyllt i alla uppgifter klickar du på kappen ”få information och pris”. Därefter tar det ca. fem minuter innan du mottar din order via e-post.
Hur får jag automatiskt information om lokaler som uppfyller mina kriterier?
Du kan automatisk bli uppdaterad och få skickat lokaler som passar dina kriterier genom att skapa ensökprofil. Då skickas ett e-postmeddelande så fort lokaler som matchar blir aktiva på MatchOffice.se.
Hur tar jag bort min sökprofil?
Du kan alltid avanmäla din sökprofil. Detta görs genom att trycka på länken nederst, i det e-post meddelande du har mottagit, där det står att du kan ta bort sökprofilen. Du kan alltid upprätta en ny sökprofil.
Hur får jag upp mina lokaler på MatchOffice.se?
Först måste du upprätta dig som hyresvärd. Det kan du göra via följande länkBli uthyrare. Därefter kan du skapa dina annonser.
Vad kostar det att vara hyresvärd via MatchOffice.se?
Du kan välja mellan två betalningsmodeller:
  • Avräkning per uthyrning Det är gratis att upprätta annonser på MatchOffice. Du betalar enbart om MatchOffice hittar en hyresgäst som flyttar in i en av era lokaler. I sådana fall kostar det 12,5% av första årets grundhyra utan avdrag av rabatter eller trappstegsmodellen.
  • Mötesrum och Coworking MatchOffice erbjuder också att du kan betala per annons för mötesrum och coworking-lokaler. Det räknas per påbörjad månad och priset för en annons startar på 199kr/mån exkl. moms. Du kan se mer information i vår prisöversikt.
Hur aktiverar jag en annons?
Om det är er första annons ni skapar på MatchOffice ska vi godkänna och aktivera annonsen. Er annons blir aktiverad samma dag som ni lägger upp den. Har ni tidigare skapat annonser kan ni själv logga in och aktivera annonsen genom att ändra status till 'aktiv' för den enskilda lokalen.
< Tillbaks